A kedvenc édességem miatt kellett fogorvoshoz mennem

Aki ismer, az tudja, hogy mennyire imádom a gumicukrot. Egyszerűen nem tudok neki ellenállni, már egészen kicsit koromtól kezdve szinte minden alkalomra ezt az édességet kértem a szüleimtől. Ahogy idősödtem, kicsit visszafogtam a fogyasztását, mert egyrészt nem egészséges, másrészt hizlal, ha az ember sokat eszik belőle. Így csak különleges alkalmakkor jutalmazom meg magam gumicukorral, de akkor nagyon jól tud esni.

Egy alkalommal otthon, zenehallgatás közben ezt az édességet majszoltam éppen, amikor éreztem, hogy beleragad a fogamba, és azon a helyen iszonyatos fájdalmat okoz. Volt már némi sejtésem róla, hogy van egy lyukas fogam, most azonban teljesen megbizonyosodhattam róla. Nem volt mit tenni, tudtam, hogy el kell mennem fogorvoshoz. Nem is vesztegettem az időt, elkezdtem az interneten nézelődni, hogy milyen magánrendelők vannak a közelemben, ezért beírtam, hogy olcsó fogtömés budapest.

Találtam is egyet, ami elég jónak tűnt a bemutatkozása alapján. Eléggé páciensbarát rendelő volt, ugyanis az írták, hogy ebben az intézetben fontos a szakembereknek, hogy a betegek megbízzanak bennük, és ne érezzék feszélyezve magukat. Hiszen a sikeres kezelésnek az az egyik kulcsa, ha a páciens közben el tud lazulni, és nem azon aggódik, hogy az orvosa mit fog a szájában barbárkodni.

Az is nagyon szimpatikus volt, ahogy az állami fogorvosi rendelőkről nyilatkoztak. Nekem nem volt ez megszokott, hiszen az átlag magyar mentalitás nem ezt szokta tükrözni. Viszont azt olvastam, hogy ha az ember ellátogat SZTK-s rendelőbe, ott is ugyanolyan magas színvonalon tudják ellátni a fogorvosok, mint a magánrendelőkben. Ez utóbbinak az a nagyobb előnye, hogy nem kell várakozni, hiszen a páciensek általában időpontra érkeznek.

Az olvasottak alapján el is döntöttem, hogy felhívom ezt a rendelőt, és kérek időpontot. Nem szerettem volna húzni tovább, meg akartam előzni, hogy a fogfájás ne adj’ isten rosszabb legyen. Szerencsére kaptam is egy korai időpontot, így nem kellett sokat várnom. A szolgáltatással teljesen meg voltam elégedve, pont azt kaptam, amit vártam is.