Egy váratlan összetevő volt a sikeres koncertünk titka

Még tavaly nyáron egy koncertünk során egy különös dolgot tanultam meg. Nagyon boldogok voltunk, hogy végre személyesen is felléphettünk a karantén után, de a velejáró szervezés nem hiányzott. A szervező egy agglomerációs település művháza volt, a termet is ők biztosították nekünk. Az utolsó pillanatban, a koncert napján, már éppen pakoltunk volna ki a furgonból, amikor a művház igazgató kirohant hozzánk közölni, hogy elromlott a klímájuk. Mi persze naivan rávágtuk, hogy minket ez egyáltalán nem zavar, így is megtartjuk a koncertet, ha már ennyit bajlódtunk. Na, ritkán ismerem be, hogy rosszul döntöttünk, de most kivételt teszek. A nyári hőségben az egész koncert sajnos egy rossz élményként maradt meg. Olyannyira, hogy most, amikor visszahívtak nehezen vettük rá magunkat, hogy elmenjünk. Viszont, az igazgató beszámolt arról, hogy egy KlimaGlobal.eu cégnek köszönhetően az új klímával idén nyáron már problémamentesen ment minden.

Mint kiderült, a KlimaGlobal.eu egy olyan cég, ami klímaberendezések, illetve hőszivattyúk értékesítésével foglalkozik. Már tizenöt éve vannak a szakmában, ezidő alatt pedig rengeteg tapasztalatot szereztek a munkáik során. Az igazgató választása azért esett pont rájuk, mert hatalmas segítséget nyújtanak a szakemberek felkeresésében az egész ország területén. Elsősorban Komárom-Esztergom, illetve Győr-Moson-Sopron megyében dolgoznak, de kiszállítást egész Magyarországon vállalnak.

A több mint egy évtized alatt a cég természetesen bőven gyarapodott, mind kínálatában, mind pedig az elégedett ügyfelek számában. Sikerességük elsősorban a precíz munkavégzésnek és legfőképpen ügyfélorientáltságuknak köszönhető. Nagyon sok más cégtől eltérően, a KlimaGlobal.eu saját érdekei mellett rengeteg figyelmet fordít az érdeklődők és ügyfelek érdekeinek és igényeinek kielégítésére. Ez onnan is szembetűnő, ahogyan a honlapjuk meg van szerkesztve. Könnyű rajta eligazodni, de ami talán még jelentősebb az az, hogy a legfontosabb információk vannak összegyűjtve egy helyen. A klímák pontos működéséről, a termékek típusairól, sőt még a felépítésükről is található egy részletes leírás. Az itt fellelhető tudás azt szolgálja, hogy minél felelősségteljesebb és a számára legelőnyösebb döntést hozza meg a vásárló.

A művházas zűrzavarnak is elsősorban a rosszul beszerelt klíma volt az oka. Egy nem megfelelően elvégzett beszerelésnek sok kockázati tényezője lehet, például magas lehet az energiafogyasztása, miközben a hatása kevéssé érzékelhető. Ezzel szemben egy megfelelően kiválasztott és beszerelt készülék csak annyi energiát használ, amennyi szükséges a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Legyen szó akár hűtésről vagy fűtésről a KlimaGlobal termékei és dolgozói garantálva elvégzik a rájuk bízott feladatot.

Sokan tisztában vannak vele, hogy egyes klímák képesek nem csak hűteni, de akár fűteni is egy belső teret. Az viszont már kevésbé köztudott, hogy a berendezések milyen sokfélék lehetnek. Számomra is újdonság volt hallani, hogy alapvetően kettő csoportba osztjuk a klímákat: léteznek monoklímák és multiklímák. Míg az előbbi egy darab kültéri és beltéri egységgel rendelkezik, csupán egy helyiség hűtésére/fűtésére alkalmas. Ezzel szemben a multiklímák tulajdonsága, hogy egy kültéri és több beltéri egység áll rendelkezésükre, vagyis akár több helyiség is egyszerre klimatizálható. Fantasztikus milyen időket élünk! Természetesen az, hogy kinek milyen típusú klímaberendezés a legjobb, azt mindenki maga dönti el, illetve a körülmények. Utóbbiban pedig a KlimaGlobal.eu sokat tud segíteni.

A következő linken található az árajánlatkérés funkció, amin keresztül egyszerűen fel lehet venni a céggel a kapcsolatot. Az űrlap kitöltése után a cég telefonon felkeresi az érdeklődőt, hogy megvitassák a felmerülő kérdéseket. Például a klímaberendezés működése és a vele járó költségek egy olyan változó dolog, ami függ a helyiség nagyságától, minőségétől, függ a klímatípusától stb. Az ilyen dilemmák esetében a legegyszerűbb profikhoz fordulni segítségért.

A koncert végül baromi jól sikerült, nem meglepően több embert véltem felfedezni a közönség soraiban, így mindannyian nagyon elégedetten mentünk haza. Ez pedig a KlimaGlobal.eu-nak köszönhető.