Rajongók számára béreltünk selfiegépet

Néhány éve alakítottunk a haverokkal egy zenekart. Én vagyok az énekes, a legjobb barátom pedig a gitáros. Mi voltunk a fix tagok, a többiek pedig szabadon jelentkezhettek a zenekarba, mint dobos vagy basszusgitáros. Így lettünk négyen. Minden hétvégén összejárunk próbálni, és már több fellépésünk is volt az évek során. A fellépéseink többségén csak előzenekarként szerepelünk valamilyen nagyobb zenekar előtt, de már így is relatíve nagy rajongótáborral büszkélkedhetünk. Az idei év során megbeszéltük a bandatagokkal, hogy jelentkezünk egy tehetségkutatóra, hátha sikerül még nagyobb ismertségre szert tennünk. A hetekig tartó felkészülés eléggé idegörlő volt, és sajnos nem jutottunk el a döntőig, de nagyon sokan drukkoltak nekünk és kisebb közösség is összegyűlt a Facebook-on. A csoportot egy rajongónk hozta létre, aki minket is felkért, hogy csatlakozzunk. Nagyon szívmelengető ötlet volt tőle, hihetetlen nagy erőt adott számunkra ez, pláne a tehetségkutatóból kiesést követő időszakban. A csapattal úgy döntöttünk a privát csoport tagjaival szervezünk egy kisebb partit, ezzel is megköszönve támogatásukat.

photobooth budapest

A bulit egy közeli rendezvényhelyszínre szerveztük néhány hete, amit könnyen meg lehet közelíteni. Sokat beszélgettünk arról, hogy miket tervezzünk az estére. Az ételt illetően csak gyors harapnivalókra gondoltunk, mint az egy falatos szendvicsek, a chips, a pogácsa, különféle kekszek stb. Ital tekintetében pedig minden, amit egy fiatal megiszik, de készültünk alkoholmentes italokkal is. Az egyik haver mondta, hogy egyik külföldi ismerőse ajánlott neki valami selfizős gépet, de ő csak annyit mondogatott, hogy photobooth budapest. A csapattagok érdeklődését felkeltette, ezért rá is kerestünk a gépre. A selfiegep.hu oldalon – amelyet a photobooth budapest kifejezéssel találtunk meg – azt tudtuk meg, hogy ez egy olyan fotóbox, amellyel selfieket lehet készíteni.

A gép maga automata, szóval semmit nem kell vele csinálni, csak egy gombot kell megnyomni és már készülnek is a viccesebbnél viccesebb képek. A gépet magát bérelni lehet 4, 6, illetve 8 órás intervallumra. Nyilván a különböző időtartamok különböző árban mozognak, tehát, ha 8 órás szolgáltatást veszek igénybe az drágább lesz, mint a 4 vagy 6 órás. Viszont, ahogy néztük az árakat, több órára sokkal jobban megéri, mint 4 órára kérni, ezért 6 órás intervallumra béreltük. A gép mellé plusz költség fejében különféle háttérfalakat lehet választani, mi végül maradtunk az egyszínű megoldásnál. De a kínálatban szerepel tűzijátékos, virágos, szívecskés, stb. Mivel a gép mellé több parókát, maszkot, játékfegyvereket is adnak, ezért ezzel külön nem foglalkoztunk.

Számunkra az volt a lényeg, hogy a bulin résztvevő rajongók jól érezzék magukat. Tökéletes lehetőségként adódott a selfiegép szolgáltatás megismerése, mivel a rajongók számára lehetővé teszi, hogy a közösségi oldalakon megoszthassanak képeket az eseményről. Habár szeretném azt írni, hogy ez az egyetlen oka a gép bérlésének, de azon kívül, hogy jól érzik magukat a vendégek, a gép által elkészült képekkel minket is hirdetnek. A zenekarral pedig nagyon szeretnénk már egy külön álló koncertet is adni a közösségünk számára.

A privát partink nagyon jól sikerült, a selfiegép pedig külön sikert aratott. A képeket rögtön kinyomtatta a helyszínen a fényképeket készítők számára, de később elektronikusan is megkaptuk őket. Mi biztos, hogy többször igénybe vesszük ezt a remek szolgáltatást, nektek is ajánlom!