A zene mindig megnyugtat

A zene nagyon sokat tud dobni a kedvemen. Ha rossz kedvem van, akkor egy jól megválasztott zene nagyon sokat tud segíteni abban, hogy jó kedvem legyen. Éppen ezért elég gyakran szoktam zenét hallgatni. Gyakran szoktam új zeneszámok után keresgélni is, hiszen a változatosság fontos.

Az interneten szerencsére ma már nagyon sok minden megtalálható, így nem csak új zeneszámokat, de plasztikai beavatkozásokról is nagyon sok információt meg tudok találni. Van egy oldal, ahol kiemelkedően sok információt megosztanak az olvasókkal. Amikor először találkoztam velük, akkor egyből meggyőztek arról, hogy csak a legjobbat nyújtják a pácienseiknek. Ez nem más, mint a Kelemed Plasztika.

Engem első körben az ajakfeltöltés árak érdekeltek, de ha már ott voltam elolvastam minden hasznos információt. Egy kicsit megismerhettem a klinika főorvosát is, aki Kelemen Ottó. Megtudtam, hogy hol végezte a tanulmányait, hol dolgozott korábban és milyen tapasztalatai vannak. Azt is megtudtam, hogy milyen elvek mentén dolgozik: a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaság szakmai szabályait és protokolljait követi. E mellett úgy gondolja, hogy a szakértelem és a gondosság egyenlő a páciens biztonsággal. Ez a gondolkozás nekem nagyon szimpatikus volt, hiszen ez azt is jelenti, hogy a páciens van a középpontban és azon dolgoznak, hogy a lehető legjobbat nyújtsák mindenkinek.

A klinika prémium implantátummal, töltőanyaggal és gyógyászati segédeszközökkel dolgozik, így biztos lehet abban, hogy csak a legjobbat fogod kapni, ha őket választod.

Pontosan milyen beavatkozásokat vállalnak ?

Az arcplasztikán belül vállalnak nyak-toka, szemhéj és fül plasztikát is. A mell plasztikán belül vállalják a legtöbb dolgot: mellnagyobbítás, szövődmények ellátása,hegkorrekció, jóindulatú melldaganat műtét, férfi mellplasztika. Alakformáláson belül lehet választani kar, has, comb, fenék plasztikát és zsírleszívást is. Ezen kívül van még férfi és női intim plasztika.

Mint látható, sok beavatkozást elvállalnak, így ha ezek közül valamelyik aktuális nálad, vagy felkeltette az érdeklődésedet, részletesen olvashatsz róla az oldalukon.

Az oldalon videók, interjúk és még hírek is találhatóak. A blog cikkeknek köszönhetően pedig minden érdekességet, gyakran felmerülő kérdést megválaszolnak. Közérthetően fogalmaznak meg mindent, így ha attól tartasz, hogy esetleg túl szakmaiak ezek a cikkek, akkor pozitívan fogsz csalódni. Én is beleolvastam nem egy cikkbe, és teljesen érthető volt minden. Sőt, elég izgalmasak is voltak. Ha érdekel a téma amiről olvasol, akkor nem lesz gond.

Ha úgy döntenél, hogy teszel egy próbát a Kelemed Plasztikával és szívesen részt vennél egy konzultáción, akkor nincs más dolgod, mint telefonon felhívni őket, vagy kitölteni a honlapon található konzultációs kérdőívet.

Ha te sem találtad még meg a tökéletes orvost, aki megvalósítja az elképzeléseidet, akkor egy konzultáció erejéig mindenképp érdemes lehet a Kelemed Plasztikát megpróbálni. És ahogy az ajakfeltöltés árak pontosan fel vannak tüntetve, úgy minden beavatkozás áráról is pontosan tájékozódhatsz az oldalukon.