Fontos a jó merch – avagy hol nyomjunk pólót?

Az utóbbi évtizedekben folyamatosan hatalmas átalakuláson megy keresztül a zeneipar. A zenészek korábbi stabil bevétel forrásai gyakorlatilag eltűntek azáltal, hogy a neten minden elérhető egy helyen, lényegében teljesen ingyen, vagy nagyon potom összegért cserébe. Éppen ezért fontos, hogy ezeket a kieső bevételeket valahogy pótolják. Erre szolgálnak a mechandise termékek, vagyis a “zenekaros cuccok”. Ilyen egy póló, egy kulcstartó, egy hátizsák vagy bármi. Én ugyan nem mozgok ilyen körökben, de ha jó póló készítő kellene, biztos, hogy a LOLMarkt-hoz mennék, mint eddig mindig.

Ez egy egyedi pólókkal foglalkozó vállalkozás. Elkészítik az általunk megálmodott pólókat, de ugyanúgy nekik is van egy hatalmas raktáruk viccesebbnél viccesebb pólókkal és pulcsikkal és vászon táskákkal és bögrékkel. Szóval foglalkoznak mindennel, ami jópofa és kreatív. Párszor rendeltem tőlük pólót és minden meglepően könnyen és flottul ment. Leadtam a neten a rendelést és másnap már mehettem is a megrendelt termékekért. Az ára sem volt borsos, teljesen átlagos összegek repkedtek. Ha többet rendeltem volna, még olcsóbb is lehetett volna.

Rendeltem már személyes átvétellel és házhoz szállítással is. Házhoz szállítás esetében a 1-2 munkanapon belül várható a kiszállítás a megrendeléstől számítva. A jól ismert GLS futárszolgálat viszi ki a címre a terméket, ennek megfelelően minden igaz rá, ami egy GLS csomagra – a nyomon követhetőség tekintetében.

Tökéletesen tiszta folyamat, olcsó és még a helyben dolgozó munkatársak is nagyon kedvesek és segítőkészek. Szerintem ez egy jó hely, én első körben biztosan itt kezdenék el ilyen termékeket gyártatni.