A zenétől majdnem nem hallottam a csőtörést

Nagyon szeretek zenét hallgatni, minden nap munka után ezzel engedem ki a gőzt. Bedugom a fülhallgatót a fülembe, és a külvilágot ki is zárom ezzel. Egy délután a szokásos zenehallgatás alkalmával azonban furcsa hangot hallottam, úgyhogy gyorsan utána akartam járni ennek. Nagyon megijedtem, mert állt a víz a konyhában a mosogatógép alatt, és a falon is kialakult egy igen nagy vizes folt. Tudtam, hogy ez egy csőtörés, és azonnal cselekednem kell.

Nem volt jobb ötletem, felcsaptam az internetet, és beírtam, hogy SOS vízszerelés Budapesten. Kidobta a kereső a vízszerelés.net oldalát, és mivel nem nagyon volt időm mérlegelni, fel is hívtam őket. Elmondtam, mi történt, és mivel hallották, hogy nagyon sürgős a dolog, biztosítottak róla, hogy egy – két órán belül nálam lesznek, addig is az a legfontosabb, hogy zárjam el a főcsapot. Illetve mivel ilyen sok elektromos felszerelés van a szivárgás közelében, áramtalanítsam a konyhát, nehogy nekem is bajom essen. Megtettem, amire kértek, és onnantól nem tudtam mást csinálni, csak várni.

Olvastam, hogy a csőtörés egyik oka lehet, hogy ha kemény a víz az ember lakóhelyén, akkor lerakódik a sok vízkő, ezzel komoly gondokat okozva. Gyanakodtam, hogy nálam is ez lehet a fő probléma, mert ahol lakok, nagyon híres arról, hogy borzasztóan kemény a víz.

Az ígéretükhöz híven nagyon gyorsan kiérkezett a felmentősereg. A csőkamerázának hála fel se kellett bontani a fél konyhámat, mert nagyjából fél méteres pontossággal meg tudták mondani, hogy hol lehet a csőtörés pontos helye. Én csak csendben vártam, hogy mi lesz a vége, de szerencsére minden jól alakult. Hogy megünnepeljem a sikert, szokásomhoz híven hallgattam egy kis zenét!

SOS vízszerelés Budapesten