Új cipőt kerestem a fellépésre – találtam is, hála a https://cipomarket.hu-nak

Már egészen pici korom óta előadóművész szerettem volna lenni. Ének és zongoraórákra jártam már 6 éves korom óta, és később zeneművészeti suliba is mentem az általános iskola után. A szüleim azonban anno figyelmeztettek, hogy sajnos a zenélésből igen nehezen fogok megélni, ha csak nem lesz hihetetlen nagy szerencsém, és nem robbanok be valahogyan a könnyűzenei színtérre. Nos, én nem akartam nekik aggodalmat okozni, és amúgy én magam is anyagi biztonságban akartam élni, úgyhogy egyetemre már pénzügyi szakra mentem. El is helyezkedtem, és kifejezetten elégedett vagyok a munkámmal.

De persze a zenével sem szakítottam meg a kapcsolatom, egy rendszeresen haknizó jazz zenekar énekesnője vagyok, és hihetetlenül boldog, hogy még van kapacitásom erre is a munka mellett. Éppen a jövő hétvégén lesz egy fellépésünk, nekem viszont nincsen még megfelelő fellépő cipőm. A következő hetem pedig annyira be van táblázva, hogy tuti nem lesz időm elmenni nézelődni. Eléggé bepánikoltam ettől. Milyen szerencse, hogy beugrott a https://cipomarket.hu neve, ugyanis innen könnyedén megrendelhetek cipőt, táskát, pénztárcát, övet – amire csak szükségem van – anélkül, hogy csak a lábamat is ki kelljen tenni a lakásból.

A https://cipomarket.hu-t még az egyik barátnőm ajánlotta azzal a szöveggel, hogy ő mindig innen rendel, és totálisan megbízik bennük, hiszen elsők között kezdtek el cipőket forgalmazni online. Ráadásul a Cipő Marketen olyan neves márkák termékeivel találkozhatunk egy helyen, mint a Marco Tozzi, Rieker, Tamaris, Adidas, S.Oliver, Bugatti vagy Benetton. Én sem bántam meg végül, hogy adtam egy esélyt ennek az oldalnak, hiszen már a főoldalon az az információ fogadott, hogy épp nyári leárazások vannak, és egy csomó termékre akár 70%-os kedvezmény is kapható. Na, bele is vetettem magam az egyébként elképesztően széles kínálatba

Szerencse, hogy a https://cipomarket.hu arra is gondolt, hogy ne kelljen a vásárlóknak órák hosszakat keresgélni az oldalon. A bal szélen ugyanis egy összetett szűrő található, ahol megadhatjuk a keresett darab színét, méretét, márkáját, árát, sőt, még akár a sarok magasságát és a kedvezmény mértékét is. Így egy perc alatt már magam előtt láttam szépen listázva az összes cipőt, ami az én igényeimnek megfelelt. Most valami olyan fekete, laza de elegáns cipőt kerestem, ami illik a fellépő ruhámhoz. Rövid idő alatt meg is találtam az ideálisat egy szép kis pántos Tamaris magassarkú képében. Erre a cipellőre most 25% kedvezmény is járt, úgyhogy szemrebbenés nélkül tettem is be a kosaramba.

A rendelés leadása előtt még meg szerettem volna róla bizonyosodni, hogy biztosan ideér-e még időben a fellépés előtt. Az oldalon természetesen erről is találhatunk információt. Mivel én csak 1 terméket rendeltem meg, már 1-2 munkanapon belül ki is szállította volna nekem a Cipő Market. Ezt nevezem! Nagyon ritka, hogy egy webshop ilyen rövid idő alatt szállítson, ezt tapasztalatból mondom. Bőven ideért még tehát a fellépés előtt. Aztán meg akartam még nézni, hogy mit kell tennem, ha nem jó a cipő mérete. Természetesen ilyenkor a cipő visszaküldhető és akár cserélhető, vagy visszaigényelhető az ára.

A szállítás volt a következő, aminek utána akartam nézni. Az összes Cipő Marketről érkező csomagot a GLS szállítja, és a szállítás költsége csupán 1000 forint, ami szerintem nagyon jó ár. De ha valaki 60.000 forint feletti értékben rendel, annak még a kiszállítás is ingyenes.

No, több se kellett, meg is rendeltem a cipőt. 2 napon belül meg is kaptam, és tökéletesen passzolt! Már alig várom, hogy felavathassam a következő fellépésünkön!