A jó akusztikán túl a fürdőszoba berendezése is fontos szempont

Esti koncertek a fürdőszobában

Nem tudom, egy tízes skálán vajon mennyire idegesíthetem a szomszédaimat a szokásos esti “koncertjeimmel” a fürdőszobában, mindenesetre eddig még nem szóltak érte. Nagyon szeretek este a fürdőszobában énekelni, és gyakorlatilag bármit szívesen énekelek ilyenkor, ami csak eszembe jut. Valamiért a fürdőszobában esténként felszabadultabban tudok énekelni, mint a szobában fényes nappal. Ehhez valószínűleg több minden hozzájárul. Egyrészt, a lefekvéshez készülődve amúgy is egy meditatívabb üzemmódba áll át az ember szervezete. Másfelől pedig, mivel zubog a víz a fürdőkádban, a mindenféle egyéb hangok elvonják a figyelmem attól, hogy én is hangoskodok, és bátrabban merek énekelni. Na meg persze az sem utolsó szempont, hogy a lakásban a fürdőszobának a legjobb az akusztikája.

A jó akusztika nem minden

A jó akusztikán túl azonban még egy dolog kezdte el izgatni a fantáziámat a fürdőszobában. Ennek egyetlen mozgatórugója van: nem férek el a cuccaimmal. Már gyakorlatilag mindenhova pakolok. A kád peremén végeláthatatlan sorban sorakoznak a tusfürdők, samponok, hajbalzsamok, szappan. De nem képez kivételt a mosdókagyló szegélye sem, csak ott meg az arcápolási szereket és a fogkrémet tartom. Olyannyira rémes a helyzet, hogy már engem is elkezdett zavarni, pedig nem vagyok egy rendszertő ember. A megoldás egy ötletes, jópofa fürdőszoba szekrény lehetne, így hát el is kezdtem keresgélni a neten. Elég sok opciót találtam szerencsére – vagy inkább szerencsétlenségemre, mert a választás nagyon nehéz. Én legalábbis jóval nehezebben választok akkor, ha ennyi féle szép darabot tesznek elém.

Így találtam meg a legjobb segítséget a bútor választáshoz

Találtam viszont egy oldalt, ami mindenképpen megkönnyítette a választásomat, be is linkelem nektek. A kérdéses oldal a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-szekreny-a-furdoszoba-trendek-alappillere.html, érdemes jobban szemügyre venni. Rengeteg hasznos tanáccsal látja el azokat, akik most kezdenének bele abba, hogy új külsőt adjanak a fürdőszobájuknak! Ami nekem kifejezetten a segítségemre volt az, hogy gyakorlati szempontból közelítette meg a fürdőszoba problémát. ha elkezded olvasni az oldalt, nagyon jó ötleteket kaphatsz például a fürdőszoba szekrények terén is.

Amire én is elkezdtem figyelni a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-szekreny-a-furdoszoba-trendek-alappillere.html oldal ihletésére, azok a következőek. Először a praktikus szempontokat vizsgáltam meg. Megnéztem, egyáltalán mennyi helyre lenne szükségem, hogy a rengeteg cuccomat el tudjam pakolni. Aztán jöttek az esztétikai szempontok. Hogyan válasszak úgy bútort, hogy az harmonizáljon a lakásom többi részével? Mennyire kell, hogy illeszkedjen a fürdőszobához a szekrény? Szerencsére a http://furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-szekreny-a-furdoszoba-trendek-alappillere.html oldal megnyugtatott, hogy a jóízlés határain belül elég széles skálán lehet mozogni, ha fürdőszoba bútorról van szó. Mind színben, mind formában el lehet térni egy kicsit a már meglévő dizájntól, ez pedig nagyfokú kreativitásnak adhat teret a berendezéskor.

Úgyhogy bennem nem fogtok csalódni ilyen téren! Már ki is választottam azt a 4-5 szekrényt, amit szívesen el tudnék képzelni a fürdőszobában. Még alszom rá, mielőtt belövöm a top hármat. Azután pedig megszavaztatom az ismerőseimmel az esélyes szekrényeket és DÖNTÖK! Szurkoljatok 😉