Ha zenész vagy, akkor ott spórolsz, ahol csak tudsz

Mondd neked valamit az AUCHAN Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ? Ha nem, akkor valószínűleg te sem spórolsz valami jól.

A zenélsz életről az embereknek általában a szabadság, a vad bulik, a hollywoodi életmód jut az eszébe. Pedig a zenei karrier beindítása nagyon sok lemondással jár.

Drágák a hangszerek, drágák a próbaterem bérlések, rengeteg pénz kell ahhoz, hogy elinduljunk a zenész élet útján.

Éppen ezért ott spórolok, ahol csak tudok. Ebben pedig nagy segítségemre van a www.akcioleso.hu oldal.

Ezzel nagyjából megoldódni is látszik, amit az előbb írtam, hogy : AUCHAN Akciós Újság -> Új Akciók -> AKCIÓLESŐ.

Az Auchan akciós újság az új akciók közt található meg legegyszerűbben az akcióleső oldalán.

Ez egy olyan oldal, ahol szerintem az összes bolt akciós újságja fent van. Itt lehet a legegyszerűbben tájékozódni az aktuális akciókról, hogy mit rejtenek éppen a reklámújságok.

Nem szeretem a reklámújságokat, mert csak egy hétig hasznosak, utána mennek a kukába. Igaz, szelektíven gyűjtöm, de akkor is felesleges szemét, amitől meg lehetne szabadulni.

Egyszerűbben és jobban lehet online tájékozódni az akciókról. Az akcioleso.hu egy remek oldal erre, mivel így nem kell minden üzletet külön megnézni,egy helyen megtalálunk mindent.

Itt fent van az összes bolt akciós újságja, nem kell mindre egyenként rákeresni.

Egy szuper, könnyen használható oldal ez, ahol mindent meg lehet találni. Én mindig ezt használom és szerintem nagyon sokat spóroltam így.

Ahelyett, hogy bemennék az első boltba, amit meglátok, megtervezem a bevásárlásaimat és ott veszem meg a szükséges termékeket, ahol a legolcsóbban hozzá lehet jutni, mindezt pedig ennek az oldalnak köszönhetem.