A lányom jövője a legfontosabb

A lányom egy született zenei tehetség, ami már tíz éves kora előtt megmutatkozott. Az első hangszer, amin megtanult játszani, az a hegedű volt, később azonban még zongorának és a csellónak is a mesterévé vált. Mikor egy új kottát raknak elé, nem kell túl sokáig tanulmányoznia azt, hogy szinte hiba nélkül eljátssza. Pár nap gyakorlás már elég ahhoz, hogy az a kevés hiba se forduljon elő.

Ezért nem meglepő, hogy a zenei karriert választotta. A feleségem és én mindent megteszünk azért, hogy sikeres zenész váljon belőle. Ez bizony nem egy olcsó mulatság. Rengeteg magántanárt béreltünk fel mellé, azokból is a legjobbakat. A jövőben be szeretne jutni a Bécsi Zene- és Előadóművészeti Egyetemre, amihez úgy gondoljuk, hogy minden esélye meg van a tehetségét és a szorgalmát tekintve. Pénzügyileg azonban ezt sem lesz egyszerű előteremteni. Pontosan ezért is lettem vállalkozó, hogy biztosítsam a lányom jövőjét a zenei világban, és hogy az anyagi dolgokkal ne kelljen foglalkoznia.

Nem csoda hát, hogy vállalkozóként folyamatosan keresem a lehetőségeket ahhoz, hogy a cégem egyre sikeresebbé váljon. Meg akartam keresni a legjobb online marketing szolgáltatót, mert sok olyan fontos keresési kifejezés volt még, ahova a vállalatom még csak az első oldalra sem került be. Itt jött képbe a Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán szolgáltatásuk, ami az egyik legjobb módja ahhoz, hogy pozitív irányba változtassunk.

A meeting során alaposan átbeszéltünk minden részletet. Ezt követően elvégeztek egy alapos elemzést, ahol kiderült, hogy még számos olyan kulcskifejezés létezik, amikről én eddig nem is tudtam, pedig a vállalatom növekedése szempontjából nélkülözhetetlenek. Végül meghatároztak húsz olyan kulcsszót és kifejezést, ahol mindenképpen javítani kell az eredményeken.

Elsőre megrendeltem 10 darab cikket, melyekben gondosan el vannak helyezve az adott kulcsszavak, linkek formájában. Ezek a cikkek és linkek úgy vannak megalkotva, hogy a Google keresőmotorok számára értékkel rendelkezzenek, amit végül jobb helyezéssel is fognak jutalmazni.

A marketing ügynökség azt ígérte nekem, hogy 4-5 hónapon belül lesz számottevő eredménye ennek a projektnek, azonban egészen hihetetlen módon már egy hónap elteltével is sok esetben az első találati oldalra jutott a vállalatom weboldala. Rögtön ezután rendeltem még további 10 darab cikket, a maradék kulcsszavakhoz.

A Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán szolgáltatásának hála a vállalatom virágzásnak indult. Azóta még több cikket is kértem már tőlük, mert ez a módszer bizonyítottan működik.

Ezen kívül még több olyan szolgáltatásuk is van, melyekkel még inkább megerősödhet egy vállalat az online térben. Úgy gondolom, hogy a velük történő partneri kapcsolat garanciát jelent a sikerre.