Koncerten találkoztam a Biocity termékeivel

Nagyon szeretek koncertre járni és mindig az első sorokban tombolok. Ez szinte szenvedélyemmé vált és úgy érzem, hogy ilyenkor tudom kiadni magamból azt a felgyülemlett stresszt, ami bennem van. Munkámban napi szinten kihívásokkal nézek szembe és ezt a feszültséget otthon sem tudom kiadni magamból. Újszülött gyermekünket nagyon szeretem, viszont a folytonos sírás nem segít rajtam.

Ezért is döntöttem úgy ismét, hogy koncertre megyek. Szerencsére párom nagyon megértő velem szemben és tudja, hogy terápiás céllal járok el otthonról. Egy ilyen alkalommal történt, hogy hallottam a Biocity.hu termékeiről. Két szám között elkezdtem beszélgetni a pincérrel, akit jól ismerek, mert többször találkoztunk már. Azt mondta, hogy nem tudja megállni, hogy ne kérdezze meg miért járok ide heti szinten többször.

Elmondtam neki, hogy mi az oka ennek és azt mondta, hogy ez biztosan meglepő, de nem én vagyok az első eset akivel találkozik és hasonló panaszokkal küzd. Említette, hogy manapság már rengeteg olyan étrend kiegészítő van, ami segít erőt adni nap közben és olyan is, ami segít aludni éjszaka. Ezek lehetnek természetes összetevőkből is és nem feltétlenül gyógyszerek.


A Biocity.hu-n több féle étrend-kiegészítő is megtalálható nagy választékban és remek áron. Amikor felmentem az oldalra, kicsit féltem, mert nem sok mindent tudtam a vitaminokról. Viszont nagyon kellemes meglepetés volt számomra, hogy a termék leírás szinte minden terméknél nagyon részletes és a javasolt használatban is segít.

Étrendek és ételek

Az étrend kiegészítők mellett persze sok minden más is megtalálható az oldalon. Rengeteg termék van, ami gluténmentes és több féle diétához is köthető. Párom a reform konyha szerelmese, ezért tudom, hogy sok mindent tudna válogatni az oldalról. Sokszor panaszkodik rá, hogy több boltba is el kell mennie, hogy mindent megtaláljon, amire szüksége van. Azt hiszem ez a jövőben nem jelent majd problémát, mert a Biocity.hu weboldalon mindent meg fog találni.

Ami még nagyon tetszik, az nem más mint a környezetbarát tisztítószerek, melyeket a drogéria fül alatt találunk meg. Itt mosó- és mosogatószerek széles választékával találkozhatunk és az áruk is nagyon kedvező. Az első megrendelés előtt érdemes feliratkozni a hűség programra, mert pénzt kaphatunk vissza, amit következő alkalommal le is tudunk vásárolni. Persze a hírlevélre mindenképpen iratkozzunk fel, mert az újdonságokról és akciókról itt tudunk értesülni leggyorsabban.

Ha már a kedvezményeket keressük, akkor az okoshét fül alatt találjuk a heti akciókat, valamint az akciók fül alatt az időszakos kedvezményeket. Miután teletettük kosarunkat a szállítási opciókban kell gondolkodnunk. Kérhetünk házhozszállítást, ami 12900 forint felett ingyenes. Viszont ha kevesebb terméket szeretnénk rendelni, akkor azt csomagpontra is kérhetjük. Ebben az esetben már 6900 forint felett ingyenesen tudsz rendelni. A harmadik lehetőség a Pick Pack Ponton való csomag felvétel. Ha nem tudod megoldani, hogy otthon legyél, akkor az országba már több száz helyre kérheted a csomagot és a nyitvatartási időt még a megrendelés előtt meg tudod nézni.

Mondanom sem kell, hogy a Biocity.hu weboldala nagyon megtetszett számomra és az egész család számára. Több olyan terméket is találtam, ami segít a napi vitalitásban és az éjszakai pihenésben. A párom sokkal finomabb és változatosabb ételeket főz mint valaha és biztos vagyok benne, hogy gyerekünk is sokkal kevesebbet sír. Ezek olyan változások, melyek nagyon pozitív hatással voltak rám és családomra is.

Biocity.hu