A dalszöveghez is kell tintapatron

Néhány barátommal jó néhány évvel ezelőtt összeverődtünk zenélni, persze csak hobbiból. Először csak mások számait játszottuk, aztán szépen lassan bele mertünk nyúlni azokba a dalokba, hogy ne másoljunk, hanem feldolgozzunk. Aztán eljött az a pont is hamar, amikor elkezdtünk magunknak számokat írni. Az emberek általában azt hiszik, hogyha írsz egy számot magadnak, akkor az evidens, hogy te azt tudod. Hát most elmondom, hogy ez nagyon nem így van. A saját számodat a legnehezebb megtanulni! Éppen ezért mindig nyomtatok dalszöveget, hogy legalább azt se ne rontsam el.

A legutóbbi próbára is nyomtattam volna, ha nem fogyott volna ki a tintapatron a nyomtatóból. Szerencsére már van egy bejáratott webshop, ahonnan mindig ingyen hozzák házhoz villámgyorsan a megrendeltek cikket, ez pedig a nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron. Szóval hamar meg is rendeltem a szükséges Epson patronokat a gépbe, hogy legközelebb még véletlenül se járjak így.

Azért szoktam innen rendelni, mert ha minden raktáron van és délig sikerül megrendelnem a terméket, akkor másnap már hozza is házhoz a GLS futár ennek minden kényelmével együtt, ráadásul ingyen. Ezen kívül kedvezmény jár a termékekre már akkor is, ha csak két darabot rendelek. Értelemszerűen minél többet rendelek egyféle cikkből, annál kedvezőbb darabárat kínálnak hozzá. Végül, de nem utolsó sorban pedig a másik, lézersugaras nyomtatónkhoz nagyon-nagyon drága volna a toner, azonban ezen az oldalon elérhetők utángyártott termékek is, amiken ugyan nincs rajta az eredeti logó, minőségben még sem nyújtanak kevesebbet.

A rendelés másnapján természetesen meg is kaptam az Epson tintapatronokat, gyorsan kicseréltem az üreseket és ki is nyomtattam a szövegeket, hogy nehogy megint ezért ne tanuljam meg a saját dalaimat.