A zene és a gyerekkor kapcsolata

Amikor az embernek kisbabája születik, teljesen átalakul a korábbi családszerkezet. Minden döntés és program közepére a kicsi kerül, akinek természetesen az egészséges fejlődése kerül előtérbe. Ennek a szavatolására több helyzetben több módszer van. Kialakítunk neki egy biztonságos otthont, egy szobát, és körül vesszük biztonságos, fejlesztő játékokkal. Amit viszont szerintem fontos hozzáadni a folyamathoz az a zene. A kicsik életének korai szakaszában is fontos, hogy halljanak zenét és hogy ahhoz kapcsolódni tudjanak. Nem titok, hogy a zene olyan módon kapcsolódik az ember agyához, ahogy az egyszerű szavak nem tudnak, így egy még beszédre nem képes babát is el lehet érni zenével.

családi fotózás babával

A gyerekkor tele van olyan időszakokkal, amik semmi perc alatt véget is érnek. Az ember mindent megtenne, hogy ezeket a pillanatokat megállítsa, lelassítsa. A legjobb módszer a meghitt családi helyzetek megőrzéséhez a fényképek készítése. És mi is lehetne jobb, mint egy minőségi fotózáson való részvétel, egy családi fotózás babával. Ezt kínálja Szoboszlai Kriszti, aki egy profi fotós. Weboldalán, a https://szoboszlaikriszti.hu/ oldalon láthatjuk a szolgáltatásainak széles palettáját. Mindenféle fotózást lehet igényelni itt, a középpontban viszont a családok vannak természetesen. Az egyszemélyes modelltállás is opció, a kiállított képek pedig arról tanúskodnak, hogy Szoboszlai Kriszti igenis érti ezeknek a képeknek a lényegét. Könnyedén kapja el az egyéniségeket és az ő sajátosságaikat, amik igazán különlegessé teszi a képeit. Ez kiegészül olyan kiemelten fontos részletekkel is, mint például a művész hölgy véleménye és hitvallása, ami a bizonyos fotózásokhoz kapcsolódik. Ez minden fajta képtípusnál elolvasható, ezzel közelebb kerül hozzánk a művész és a víziója, valamint mi is könnyebben helyezkedünk el fejben egy ilyen szituációba, ahol egy kamerával nézünk szembe.

De persze a lényeg nem az egyén, sokkal inkább a család. Amikor feljön a családi fotózás babával, nincs is jobb hely, ahol megtalálhatjuk a számításunkat, mint Szoboszlai Kriszti fotóstúdiója. A weboldalon könnyedén meg lehet találni a babafotózás menüpontot, ahol a korábbiak szerint említett módon kapunk betekintést ebbe a világba. Megismerjük a fotós szemszögét, megláthatjuk, hogy egy édesanyáról van szó, aki maga is képben van a kisgyermekes család intimitásával, illetve ennek megőrzése és megörökítése kiemelten fontos számára. Egy igazi remek alternatívát kínál a telefonnal készített családi fotók helyett. A szolgáltatást igénybe vevők választhatnak itt is a kültéri és beltéri fotózás között. Ez más fotótípusoknál is opció és a legjobb az, hogy a megosztott képek alapján követhető, hogy mindkét opciónál kiváló képek készülnek. Kapunk tanácsot a ruhákhoz is, ami elsőre talán fölöslegesnek tűnhet, de egy fotózásnál nem árt több szettel is készülni, hogy több stílust is lehessen hangsúlyozni. Ami külön kiemelendő az a beállított képekhez tartozó nyilatkozat: a családi képek organikussága érdekében a művész hölgy fix beállítások helyett a folyamatokra helyezi a hangsúlyt, hiszen a családi dinamikát igyekszik megörökíteni. Ez nemcsak hangzatos hozzáállás, de azzal senki sem vitatkozhat, hogy csak így ragadható meg igazán a hangulat. Az oldalon elegendő információt kapunk a fotózás folyamatáról és arról, hogy hogyan jutunk hozzá utána a képekhez, valamint lehetőségünk nyílik különböző csomagok között keresgélni. Az árak a minőséget figyelembe véve kifejezetten jók, a képek elkészültekor az utómunkálatok is hozzájárulnak az igazán magas minőség kialakításához.