Vadriasztóval nyugodt a zenehallgatás az autóban

Ha vezetek, az első dolgom, hogy rákapcsolódok az autó rádiójára és berakom a saját lejátszási listám. A rádiókra kifejezetten ráuntam az évek során, és nem bírom elviselni a sok reklámot és szövegelést, ami ott megy. A saját zenéimet azonban annál inkább szeretem, az sem zavar, ha újra és újra ugyanazokat hallgatom. Igazán ki tud kapcsolni és mellette élvezetes lesz az út.

Arra azonban már rájöttem, hogy emellett sem lankadhat a figyelme az embernek, és veszélyes is tud lenni ez a mulatság. Múltkor sajnálatos módon abba a hibába estem, hogy túlságosan is jól éreztem magam, az útra pedig kevésbé figyeltem, egy szegény állat pedig kijött elém. Szerintem mondanom sem kell, hogy mi lett a sztori vége. Az autónak ugyan hála égnek semmi baja nem lett, a kis állat nem jött ki jól a helyzetből, bennem pedig hatalmas bűntudat uralkodott el.

A történetet elmesélve egyik ismerősöm felvilágosított, hogy létezik már vadriasztó autóra, amely megelőzheti a jövőben a hasonló baleseteket. Egy linket is átküldött, ahol megtalálom azt a darabot, amelyik neki is megvan.

Az elküldött termék az autofelszerelesek.hu-n található. Ez a Siren7 max nevezetű szerkentyű az állatok számára kellemetlen hangot ad ki magából, ezzel pedig felhívja a figyelmüket a közeledő járműre. Ez a 115dB-es hangerő alighanem egy vonatkürt hangerejének felel meg 10 méteren belüli távolságból. A riasztó szerkezetet a jármű elejére felszerelve a légáramlat fogja életre kelteni menet közben.

A termék tehát ezért egyszerű, de egyben nagyszerű, hiszen nem kell elektronikusan bekötni, csupán elegendő az autó motorház tetejére, vagy az autó tetejére rögzíteni. A rögzítés egy nagy hatékonyságú mágnessel történik, így bármikor levehető, ha az ember úgy kívánja, és akár egy másik járműre is áthelyezhető. Az autóban ülő embereket és kisállatokat nem zavarja. ellenben már 300 méteres távolságban hatékonyan riaszt. Mindemellett hazai fejlesztésű termék.

A leírás alapján teljes mértékben meggyőzött a termék. Ugyan ez volt az első alkalom, hogy ilyen baleset történt velem, vidéken lakom. Ezáltal sokat járok nem forgalmas földutakon, bekötőutakon, így jól jön egy ilyen termék. Persze akkor sem lőhetsz vele mellé, ha városban élsz. Bármikor, amikor olyan helyen jársz felrakhatod az autódra, ezzel elkerülve a lehetséges szerencsétlenségeket. Az oldalon nem csak egy darab termék, hanem kettő, három és négy darabos szett vásárlására is van lehetőség. Én a két darabos szettet választottam, hogy párom autójára is kerüljön egy.

Az oldalon rendkívül egyszerű volt eligazodni, igazán átlátható és felhasználóbarát. A termék pont készleten volt, így mihamarabb megrendeltem. Mivel sikerült leadnom délután két óra előtt a rendelést, már másnap kihozta nekem a futár a csomagot. Sosem részesültem még ilyen gyors kiszolgálásban, szuper, hogy itt erre is van lehetőség. A termékek épségben megérkeztek és teljes mértékben elégedett voltam.

Ezen az oldalon nem csak vadriasztók, hanem minden más autós kiegészítők is megtalálhatóak. Hóláncokat, autószőnyegeket, tetőcsomagtartókat és sporteszköz szállítókat is árulnak. Továbbá az autó belsejébe szerelhető dizájn termékek vagy hasznos eszközök közül is válogathatsz.

Mivel nagyon jó élményt hagyott bennem a vásárlás, biztos vagyok benne, hogy legközelebb is innen fogok rendelni, ha valamilyen autós kiegészítőre lesz szükségem. Nem csak a rendelés folyamata, hanem a termék minősége is teljesen megnyert. A vadriasztó autóra szerelve is tökéletesnek ígérkezik. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy szerezzen be egyet. Vagy ha nincs rá szüksége, csak nézzen körül az oldalon. Garantáltan talál valamit a sok szuper felszerelés között.