Úgy pukkadt ki a kerekem, mint a zeneipar

Fene egy helyzet ez a mostani, amiben már hetek óta létezünk és próbálunk életben maradni. Ijesztő, hogy egy ennyire civilizáltnak gondolt világot, mint a mi kis fejlett európai elit közegünk, ilyen módon le tud tarolni egy járvány. És ez naná, hogy nem csak az egészségügyi vonalon mutatkozik meg, hanem az élet minden területén. Akik első körben ennek legnagyobb elszenvedői, a turizmussal, vendéglátással és szórakoztatóiparral foglalkozó művészek, kocsmárosok, színészek, idegenvezetők, zenészek, roadok, rendezvényszervezők és még hosszasan sorolhatnám. Egyik pillanatról a másikra ezeknek a szektoroknak gyakorlatilag teljesen megszűnt minden létező bevételi forrásuk.

Nekem szerencsére a zenélés sokkal inkább csak egy hobbi, mellette egy kreatív megjelenéssel foglalkozó vállalkozásom van, így nem vagyok teljesen kiszolgáltatva a jelen helyzet – szerencsére. De persze, a karma így is megtalált, mert ahogy a zeneipar is kipukkadt, a múlt héten pont úgy pukkadt ki a jobb első kerekem az autón. Na jó, nem pont úgy, de a végeredmény ugyanaz: újat kellett szereznem, méghozzá sürgősen, mert a pótkerekem meglehetősen silány minőségű, tényleg csak arra elég, hogy elguruljak vele a gumisig. Szerencsére egy rövid keresést követően találtam egy olyan oldalt, a https://gumidiszkont.hu/nyari-gumi -t, ahol nagyon széles választékból sikerült megtalálnom a nekem megfelelőt, ráadásul olyan nyári gumi akciók voltak, hogy majd eldobtam az agyam. A prémium termékeiket 40-50% kedvezménnyel árusítják és nem 1-2 típusról van szó, hanem sokkal inkább 10-15-ről. Szóval bőven van miből válogatni és ráadásul nagyon felhasználóbarát a kezelőfelület, minden adja magát, hogy működik.

A gumiabroncsok jelölési rendszerét tekintve először volt egy kis félreértés a fejemben, de ezt is hamar sikerült helyre tenni, mert az oldalon erre vonatkozó hasznos infók is vannak. De ami mindennél fontosabb, hogy megrendeltem és másnap más hozta is a futár a kért terméket. Nem volt más dolgom, mint elvinni a gumishoz és felrakatni vele. Nagyon egyszerű és kényelmes volt az egész folyamat, arról nem beszélve, hogy mennyit spórolhattam annak köszönhetően, hogy pont ilyen nyári gumi akciókat sikerült elkapnom. Bármennyire is vannak megrendelések a vállalkozásban, azért jobb most odafigyelni a kiadásokra és hát egy ilyen plusz költség sosem jön jókor, na most pedig főleg nem. De a gumidiszkont.hu ezt is megoldotta. Köszi srácok, legközelebb is tőletek rendelek!