Az autóm ápoltsága sok pénzt megér

Nagyon szeretek autózni. Amikor az autópályán száguldozok, és a kedvenc zenéim bömbölnek a hangszóróból, az az igazi kikapcsolódás számomra. Ilyenkor minden gondomat, problémámat elfelejtem, és csak egyszerűen jól érzem magam.

Valószínűleg emiatt is, igen sokat foglalkozok a járgányommal. Háromhavonta elviszem a szerelőhöz, hogy nézze át, hogy minden rendben van-e vele, valamint a tisztaságára is sokat adok. Nem hiszem, hogy látta valaha valaki igazán piszkosan az én autómat. Nagyon sokat tisztogatom, hogy mindig kifogástalanul nézzen ki.

kerámia bevonat

A minap az egyik barátom, Alfréd a kerámia bevonatot ajánlotta nekem, hogy ne kelljen annyit törölgetnem az autót. Alfi azt tanácsolta, hogy menjek fel az olajwebshop.hu weboldalra, ahol a Sonax ProfiLine Kerámia Bevonat CC36 szettet keressem. Neki ez a márka már bevált.

Sosem panaszkodtam emiatt, de valóban igen megterhelő a folyamatos tisztogatás, így megfogadtam a haverom tanácsát és felnéztem az említett internetes oldalra.

A Sonax kerámia bevonat hamar elnyerte a tetszésemet, ugyanis az oldalon található tájékoztatóból igen sok pozitív dolgot tudtam meg róla. A Sonax kerámia bevonat üveg keménységű hosszú távú védelmet biztosít az autó karosszériájának. Mindemellett kivételes ellenállást biztosít az UV sugárzással, a vegyi anyagokkal, valamint az agresszív környezeti hatásokkal szemben, mint például a közúti só, a kátrány, az utcai és az ipari szennyeződések. A felület szuper hidrofób védelmet kap, amely szennyeződés taszító hatással rendelkezik. Így kevesebb időt kell szánni a tisztítási folyamatra, ugyanis könnyebben tisztíthatóvá válik a felület. De a kerámia bevonat nem csak a tisztítási folyamatot egyszerűsíti le, hanem egy hihetetlen mély fényt ad a karosszériának, lenyűgöző intenzitással. Megfelelő karbantartás mellett, ami az éves szervízt jelenti, a CC36 akár 36 hónapig is védelmet képes nyújtani.

A weboldalon magáról a Sonax márkáról is írnak. Megtudtam, hogy a német márka az autóápolási termékek területén piacvezetőnek számít. Németországban a Sonax jelenti az autóápolás csúcsát. Mára már száz országban megtalálhatóak a gyártó termékei és mindenhol felső kategóriás helyezéseket nyer el.

A Sonax kerámia bevonat könnyen használható, így a termék a hétköznapi felhasználásra is alkalmas, a felületek különböző mértékű elhasználódását figyelembe vevő ápolást nyújtva. Az olajwebshop.hu internetes oldalon egy videó formájában be is van mutatva, hogy milyen egyszerű a kerámia bevonat felvitele. Ez a videó végképp meghozta a kedvem, muszáj lesz megvásárolnom a terméket.

A bevonat ára elég magas, 28.260 forint, de úgy gondolom, hogy érdemes ebbe fektetni. Az autóm ápolása nekem sokat megér. Az olajwebshopról egyszerűen megrendelhető a termék. A kerámia bevonathoz szükséges termékeket futárral küldik ki, méghozzá díjmentesen. Ez az előnye, hogy nagy összeget fizetek, mivel, 20.000 forint alatt kellene fizetni a szállítási költséget.

Nagyon várom már, hogy megérkezzen a Sonax kerámia bevonat. Biztos gyönyörű lesz az autóm.