Duguláselhárítás azonnal egy kínos házibuli baki miatt

Szeretek házibulikat tartani, mert az emberek könnyebben feloldódnak egy otthonos környezetben, mint egy bárban. Persze egy jó kocsmatúra sose rossz. De ez jelenleg nem megoldható, minden kedvenc helyünk zárva van, így marad a házibuli. Kedvesemmel több lejátszási listát is összeraktunk már ezekre a bulikra. Hatvanas évek, hetvenes-nyolcvanas évek válogatás, francia zenék, kedvenc rap számok, nyugis zenék a csendesebb, beszélgetős bulikra és így tovább. A legutóbbi házibuli azonban kicsit kellemetlenül ért véget, mivel a duguláselhárítás azonnal ki kellett, hogy jöjjön hozzánk.  Kevés kínosabb helyzet van, mint mikor kiönt a WC és mindent eláraszt a szag és a feltörő anyagok kellemetlen egyvelege. Nos igen. Pont ezért kellett gyors megoldás. A duguláselhárítás azonnal kell a legtöbbször, így aggódtunk, hogy nem találunk olyan szerelőt, aki egy órán belül kiérne. De szerencsére megtaláltuk az embereinket, akik tényleg hamar kijöttek megszerelni a WC-t.

Mi lehet a gond a WC-vel? A duguláselhárítás azonnal kellhet egy ilyen helyzetben

A https://vizgazfutesszerelo24.hu csapata profi szakemberekkel dolgozik együtt, akik mind képzettek és tudják mi a teendő. Nincs annál idegesítőbb, mikor kijön egy szerelő, aki csak a fejét vakargatja, ezt-azt buherálgat, aztán elkér egy kisebb vagyont a semmiért. A https://vizgazfutesszerelo24.hu szakemberei nem fognak minket ilyen helyzetbe hozni. A duguláselhárítás azonnali kiszállással nálunk pofon egyszerű, csak fel kell őket hívni, és már jönnek is, Budapesten és Pest megyében szinte bárhova. A WC dugulása nagyon kellemetlen élmény, és tényleg nem kívánom senkinek. De ennek a rossz helyzetnek köszönhetően találtuk meg azokat a szakembereket, akiket ezentúl is hívni fogunk, mert megbízhatóak és alaposak. Mint kiderült nálunk az okozta a problémát, hogy valaki a buli hevében a WC-be borította ki a hamutartó tartalmát, illetve jó sok zsebkendőt, és a jó ég tudja hogyan de egy gyertyát is utána küldött a szemétnek. Nos, ez pont elég volt. A lehúzás után máris emelkedett a víz és kiöntött a WC. Ez egy intő jel is volt, hogy valószínűleg a WC csere is kelleni fog. Egyszóval nagy mázlink volt, hogy azonnal kijöttek, és elhárították a problémát. Ezek után már csak jó alaposan fel kellett takarítani, csökkenteni a szagokat egy óriási szellőztetéssel, és kicsit megszidni a WC bolygatót.

Egy jó szakember aranyat ér!

Mivel szakembert találni jó áron és kellő szakértelemmel kb. lehetetlen, így elkértük az elérhetőségeiket, és fel is jegyeztük magunknak őket. Mivel a közeljövőben tervezünk egy konyha felújítást, így szükségünk lesz rájuk. A csaptelepeket mind ki akarjuk cserélni. A mosogatónk túl kicsi, és a rengeteg kifröccsenő víztől már tiszta penész az egész konyhapult, így újat szeretnénk. A fürdőszobában is szeretnénk néhány változtatást. A mostani zománcos kerámia kádunk felpattogzott, és már nem egészséges fürdeni benne, így egy korszerűbb akril kádra váltanánk. Ennek a beszerelésére is a https://vizgazfutesszerelo24.hu szakembereit hívjuk majd. Egy új mosdókagylót beszerelni szintén elég bonyolult, így jól jön majd az ő vízvezeték szerelőiknek a képzettsége és tapasztalata.