Zenével a háttérben az ötletelés is jobban megy

Számomra nagyon fontos a zene. Ha szomorú vagyok, ha jó kedvem van, szinte mindig zenét hallgatok. Nem szorítkozom műfaji korlátok közé, igazából én a raptől kezdve, a popon keresztül egészen a rockig mindent szívesen meghallgatok. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy minden műfajban tudok találni olyan zeneszámot, ami tetszik. Gyakran megesik, hogy leülök a gép elé és elkezdek új zenéket keresgélni magamnak. Egy ilyen alkalommal meglátogatott az egyik barátom. Kérte, hogy segítsek neki csapatépítő ötletek kiötlésében, mert mindenkinek elő kell állnia valamiféle javaslattal a munkahelyén, és valami nagyon jót szeretne, hogy ne fulladjon kudarcba, mint a legutóbbi.

Szerencséjére elég jól pörgött már az agyam, a zenehallgatásnak köszönhetően, így hát hamar össze is tudtunk szedni pár izgalmas lehetőséget. De hamar rájöttünk, hogy a csapatépítő ötletek közül egy van, ami garantáltan izgalmas lesz.

Ez pedig nem más, mint egy vitorlás csapatépítő a Balatonon, a BalatonPRO nevű rendezvényszervező cég szervezésében. Igazából ez nem a mi fejünkből pattant ki, hanem javaslatot kaptunk egy ismerősünktől, de ez bizonyult a legérdekesebbnek.

Csapatépítő ötletekkel ők is szolgálnak, ha valaki tanácstalan lenne. A szervezésük alatt van lehetőség vitorlás csapatépítőkre, quadozásra, evezésre, de még beltéri csapaépítők megtartására is.

Ahogy utána jártunk a dolognak olvastuk, hogy 7 darab hat-tíz fős vitorlás hajóval rendelkeznek, amiket akár együttesen is ki lehet bérelni, de ennél nagyobb csoportok rendezvényszervezését is képesek megoldani, ugyanis egy akár száz fő hajó is a rendelkezésre áll, ha szükséges. A vitorlásokhoz értelemszerűen nem kell érteniük a résztvevőknek, ugyanis egy már profi, vitorlás jogosítvánnyal rendelkező személy vezeti a hajókat. Van lehetőség egymás közötti verseny rendezésére is, de nem kötelező. Már maga a vitorlázás is egy nagyszerű program, de arra viszont van lehetőség, hogy adott helyeken kikössön a hajó, egy ebéd, vagy egy vacsora erejéig.

Mivel ez a program erősen időjárásfüggő, így felmerülhet a kérdés, hogy mi történik akkor, ha rossz az idő. Ezt a szervezők is tudják, de ilyen esetekre időjárás garanciát vállalnak, vagyis minden alkalommal készülnek beltéri programokkal is. Ezt jellemzően szállodák különtermeiben szokták megrendezni, ahol különféle, a csapatkohéziót erősítő programokkal és játékokkal várják a csapatokat.

Miután ezt mind megtudtuk, már nem is volt kérdés, hogy a csapatépítő ötletek közül, az ismerősömé fogja vinni a prímet.