Zenehallgatás közben néztem rá az energetikai tanúsítvány árra

Egy szép dallam mindenen átsegíthet

Ha valamilyen megoldandó probléma előtt állok, mindig azon kapom magam, hogy zenét hallgatok. Alapvetően mindenevő vagyok, a heavy metáltól a klasszikus zenén át szinte mindent hallgatok. Igazából hangulatfüggő, mikor mit veszek elő. A filmzenéket is nagyon szeretem, többször voltam olyan komolyzenei koncerten is, ahol filmzenét játszottak. John Williams-t például nagyon szeretem, és nagyon megörültem neki, amikor megláttam, hogy a Dohnányi Zenekar is játszik tőle filmzenét, több koncertjükön is voltam már. Mostanában pedig anime zenéket kezdtem el hallgatni. Nagyon szeretem a Ghibli stúdió produkcióit, és az ezekhez a filmekhez készült zenéket is. Ráadásul azt vettem észre, hogy a koncentrációt is nagyon javítják ezek a zenék.

Erre pedig most szükségem is lesz, mert épp eladni készülök a lakásomat, és ha azt mondom, sok vele a teendő, akkor nagyon szerényen fogalmaztam. Az egyik nagy falat, amit mindenképpen meg kell ugrani, hogy energetikai tanúsítványt szerezzek a lakásra. Sok helyen körbenéztem már, igyekszem alaposan körbejárni a témát és a legjobb árat találni rá. Csakhogy az energetikai tanúsítvány ára rendkívül változó lehet attól függően, hogy honnan kér ajánlatot az ember. Már épp kezdtem volna kissé feladni, amikor rátaláltam az e-tanúsítás oldalára, és hamarosan fellélegeztem. Úgy tűnt ugyanis, hogy megtalálom a megfelelő céget és partnert ahhoz, hogy a legszéleskörűbben tájékozódhassam arról, mibe is fáj egy energetikai tanúsítvány ára.

Ha érdekel az energetikai tanúsítvány ára, ezt olvasd el!

Ráadásul a cég igyekszik minden terhet levenni az ügyfelek válláról. Így például ha érdeklődnél, minden hétköznap reggel 8-tól este 8-ig ingyenesen visszahívnak az ügyfélszolgálaton, és teljeskörű tájékoztatát adnak. Ráadásul most ajándékkal is kedveskednek, és ha szerencsés vagy, tiéd lehet 2 főre szóló Cinema City ajándék mozijegy is! Minden héten van sorsolás, így nagyobb eséllyel indulhat az ember az ajándékért. De emellett mindenki automatikusan kap egy Ingatlan Kisokost is ajándékba, ennek pedig mindenképpen hasznát veszi az ember később is. Az energetikai tanúsítvány áráról számlát is tudnak kiállítani, így ha eladásra kerül az ingatlan, az utána fizetendő SZJA díját adott esetben csökkenteni is tudjuk.

Persze az energetikai tanúsítvány ára nem minden. De ha ez nem lenne elég, a cég garanciát vállal a tanúsítványra. Ha pedig valaki nem elégedett, nincs más dolga, mint jelezni azt az e-tanúsítvány felé, akik azonnal, 100%-ban visszafizetik a tanúsítvány árát egy zokszó nélkül. Az e-tanúsítás számára úgy tűnik, nagyon fontos, hogy az ügyfél elégedett lehessen. Így például akár hétvégén vagy este is készséggel válaszolnak és intézik az ügyfelek ügyeit. Sőt, maga a tanúsítvány akár 24 órán belül is el tud készülni, és ehhez semmilyen plusz költséget nem számítanak fel! Az elkészült tanúsítványt aztán vagy elektronikusan, vagy futárszolgálattal kézbesítik az ügyfél részére.

És minderre zenehallgatás közben találtam rá! Ezek után ne mondja nekem senki, hogy nem érdemes zenét hallgatnia az embernek.