Ripityára tört a telefonom zenehallgatás közben

Talán nem én vagyok az egyetlen, aki munkába menet a tömegközlekedés során zenét hallgat a telefonjáról. Régen, amikor nem voltak még ilyen hiper-szuper telefonok, akkor még MP3 lejátszóra töltöttem fel a kedvenc dalaimat. Nyilvánvalóan azóta eltelt pár év, és létrejöttek olyan appok, amelyeknél nem kell a letöltésre várni.

Az egyik nap éppen a villamoson ültem, és egy igazi popos számot hallgattam, amikor hirtelen kiejtettem a készülékemet a kezemből, és a képernyője teljesen széttört. Bepánikoltam, mivel ez volt a munkaeszközöm is. Ilyen telefonnal nem jelenhettem meg az irodában. Hirtelen nem tudtam, hogy mit csináljak, a sírás határán voltam. Soha nem fordult elő velem ilyesmi.

A mellettem ülő utas egyszer csak felém fordult, és azt mondta, hogy ne keseredjek el, inkább keressem fel az LCD FIX-et. Elmondása szerint a mobiltelefon kijelző csere szolgáltatás náluk – legyen szó bármilyen telefonról – egy órán belül elérhető. A legjobb az egészben, hogy nem kell bejelentkezni, és a javítást ott helyben megvárhatom.

mobiltelefon kijelző csere

Megköszöntem a segítséget, és a következő megállóban átszálltam egy másik tömegközlekedési eszközre, és úton is voltam az Allee felé. Közben felkerestem az említett cég weboldalát, ahol részletesebben átolvastam a velük kapcsolatos információkat. Márkafüggetlen mobiltelefonok szervizelésével foglalkoznak, de kiegészítőket is árulnak, sőt adás-vétellel is foglalkoznak.

Az LCD FIX azonnali gyorsszervizt kínál a legnépszerűbb okostelefon és táblagép típusoknál. Precízek, és ahogyan azt az útitársam is említette, akár egy órán belül is végeznek a mobiltelefon kijelző cseréjével. A munka sebessége nem jár felárral náluk, nincs különbség a képernyő felbontásában, érzékenységében, színében. Időpontot sem kell foglalni, sőt a javítás során az adatok sem vesznek el a készülékről. Mindent úgy kapok vissza, mint a készülék hiba javítása előtt.

A minőségi alkatrészek használatán túl 6-12 hónapos garanciát vállalnak. Ez azt jelenti, hogyha bármilyen probléma adódna a javítás után, akkor bátran visszavihetjük telefonunkat, megoldják.

A weboldalon a feltüntetett árak mellett érdemes azt is elolvasni, hogy miért éri meg inkább a kijelzőcsere, mint egy új készülék megvásárlása.

Az üzlet a Budapest Alleeban helyezkedik el, az Októberhuszonharmadik utca 8-10. első emeletén. A kapcsolat menüpont alatt megtalálható a cég telefonszáma és e-mail címe is.

2015-ös nyitás óta folyamatosan fejlődnek, mára már piacvezetővé váltak. Az országban elsőként vezették be bizonyos telefontípusok helyszíni javításait, illetve elsajátították egyes márkák esetében a készülékek érintő cseréjének technológiáját is.

Ami külön megtetszett nekem, hogy akkumulátorok cseréjével is foglalkoznak. Általában erre a szolgáltatásra akkor van szükség, ha az aksik teljesítménye jól látható és érzékelhető módon lecsökken, lemerülési, véletlenszerű kikapcsolódási problémákat észlelünk. A legjobb benne, hogy itt is körülbelül 60 perc alatt visszakapjuk régi-új készülékünket. Egyszerű és gyors!