Konyhai kiegészítők a koncerten való pizza árusításhoz

Egy nagyon közeli barátom a múltkor meghívott egy kis közös ivászatra, mert megünnepeltük, hogy egy nagyon jó vállalkozás ötletet sikerült megvalósítania. Az előzményekről annyit fontos tudni, hogy mindig együtt járunk koncertekre és többször eszébe jutott már a dolog, de eddig még sosem vágott bele. Az ötlete az volt, hogy különböző koncerteken pizzát fog árulni, egy fast food kocsiból és ezzel pedig bejárja majd az országot. Én ebben végig nagyon támogattam, hiszen ez lett az álma és tényleg nagyon jó ötletnek tartottam.

Az ünneplés után még viszont nem volt teljesen kész minden az induláshoz, de már kapott is egy lehetőséget, hogy egy koncerten árusítson. Fel is hívott rögtön, hogy mihez kezdjen, mert tényleg már csak az apróbb kiegészítők hiányoznak az indulásból. Én pedig átmentem hozzá, hogy ketten kitaláljunk valamit, hiszen arról szó nem lehet, hogy az első lehetőségét visszautasítsa.

 Pár perc gondolkodás után felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha rákeresnénk a neten, hátha van egy webáruház ahol mindent találunk, amire neki szüksége van és SOS be is tudjuk szerezni azokat másnapra. Olcsón, hiszen nyilván ezekre már nem igazán volt hatalmas nagy keret. Ekkor találtuk meg a Gastro Ice Dealer weboldalt, ami minden elvárásunkat felülmúlta. Ugyanis nem csak, hogy minden volt amit szerettünk volna, az árak is tökéletesek voltak, de még személyesen át is lehetett venni. A weboldal egyébként nagyon könnyen kezelhető volt, tényleg mindent elsőre meg lehetett találni, ami számomra nagyon fontos, mert utálok órákat vesződni azzal, hogy keresgélem ami kell. A jobb felső sarokban olvashattunk a garanciáról, ami teljesen korrekt, hiszen az új gép esetén 1 év  és még a használt gépre is vállaltak 3 hónapot, ami szerintem bizalomra ad okot ilyen esetben.

A gépek között is nagyon jól el lehetett igazodni, mert minden tevékenység egy külön részt kapott. Ilyen az előkészítő gépek, fagylaltgépek, húsipari gépek, hűtés-fagyasztás, italkészítők, mosogatás, kiegészítők, sütés-főzés, sütőipari gépek. Így mi is megtaláltuk, amire szükségünk volt még az induláshoz. A szállítással kapcsolatos infók is ott voltak a weboldal alján így nagyon könnyen megtaláltuk azt is, és örömmel láttuk hogy személyesen is át lehet venni, így nem kell várnunk a szállításra, és a barátom ki tudja nyitni a standot az első buliján.  Ezek után pedig nem volt kérdés, hogy ezt a weboldalt választjuk-e, és azóta mind a ketten másoknak is ajánlottuk már a Gastro Ice Dealer oldalát, hiszen ez minden vállalkozónak nagyon jó lehetőséget nyújt.